2010-01-01

2kommentarer

Nu är det alltså år 2010, det känns mysko. Vi kom hem för nån timma sen, var och åt mat hemma hos pappa och Anna och innan det var vi ute i Sundbyholm.

Gårdagen och dagen har varit bra! Vi gick och la oss halv fyra imorse, jag känner mig lite småtrött nu eftersom jag vaknade redan vid klockan 10. Inte lyckat, min kropp skriker efter sömn nu känns det som.

Vad har jag åstadkommit då under tvåtusentalets första decenium?

År 2000
Jag fyllde 13 det här året, hade börjat på högstadiet, Centralskolan. Detta innebar att vi nu slapp traska från Karlaskolan varje dag när vi skulle äta lunch vilket man hade gjort hela sexan vill jag minnas. Turligt nog var det inte särskilt långt att gå iallafall, nerför en gata bara.

År 2001
Gick i åttan, jag försöker minnas mer från det här året men jag kommer inte på någonting tror jag. Eller var det det här året som mamma flyttade tillsammans med Stig och vi bodde på andra sidan vattentornet? Trevligt att varje morgon få knata över världens backe för att komma till skolan.

År 2002
Varje år kunde niondeklassarna på Centralskolan vara med och sätta upp en musikal, min roll hette Majsan och jag minns fortfarande en av mina repliker "Ja, drottning skulle man vilja vara!" Pappa flyttade till Eskilstuna och jag ville komma bort från Kungsör, passade väl inte riktigt in där tycker jag. Eftersom vi flyttade efter att gymnasieansökninarna skickats in trodde Kungsörs Kommun att jag inte hade valt gymnasium och kom därför in på IV-programmet på Ulvesund. Bra jobbat där tyckte jag. Sökte till St Eskils Gymnasium och började på Samhäll.

År 2003
Hade klarat ettan på gymnasiet, träffat en del brudar som jag hänger ihop med än idag. Mycket bråk och dramatik i klassen vill jag minnas, men det är väl oundvikligt i en klass där enbart två av eleverna är killar kan jag tänka. Här var jag också med i en riktig musikal/teateruppsättning som visades i både Eskilstuna och Nyköping, visserligen var jag bara en av fotbollssupportrarna men det var mycket dans, sång och talkörande. Roligt! Sorgligt nog minns jag inte vad uppsättningen hette men den handlade om fotbollsvåld och det var flera svenska kändisar med!

År 2004
Åkte bussen ut till Emma i Slagsta rätt så ofta, vi gjorde mycket äppelpaj och fånade oss i hennes webcamera. Skolan knegade på, alla utvecklingssamtal var rätt så intetsägande eftersom jag klarade alla ämnen och inte bråkade med lärarna.

År 2005
Började trean, mycket prat och planering inför studenten som skulle ske 06. Hände väl egentligen inte särskilt mycket det här året, vi partade på Rolling och var där innan 22 för då slapp vi inträde. Sprang på F-Rocken och hejjade på min syster som var med och tävlade.

År 2006
Händelserikt år! Träffade sambon, det var på Rolling som det slutligen klickade och sedan dess har vi hängt ihop. Idah0e och Emmam0e var med, de skakade på sina huvuden och sa att vi bara var fulla men tji fick ni! ;) Vi tog studenten en varm junidag, det var så varmt att svetten samlades i studentmössan och var allmänt mysig. Slet som ett djur på SJ hela sommaren, åkte till Malta och satte mig sedan återigen i skolbänken. I December flyttade sambon och jag ihop. Det här året kom dessutom min systerson till världen! Syster snodde ett av mina framtida barns namn och döpte honom till William.

År 2007
Mer plugg blandad med praktik, examen var så långt bort att den inte syntes på horisonten kändes det som. På sommaren slet jag ännu lite till på SJ samtidigt som jag lärde mig att även om jag tycker om att åka tåg gillar jag inte tågproblem. Sambon och jag skaffade en liten bil som blev stulen.

År 2008
Ännu mer plugg. På sommaren åkte jag, sambon, Eric och Fran till Gotland ett par dagar. På en mysig väg på väg till Gotland såg vi vildsvin. Vi bodde på camping de första två nätterna, den sista natten gav vi upp för att vi hade fått tältgrannar som skrek hela natten igenom typ. Vi flyttade tälten till kusten istället och satt en hel kväll och tittade på solnedgången. Det här året kom även min systerdotter till världen, lilla Nova. Sambon och jag fick äran att vara gudföräldrar. Min syster gifte sig med hennes kärlek och direkt efter döptes Nova. Stor familjefest!
Jag blev förälskad i filmen Twilight och såg den två gånger på bio. Det här året köpte vi även två tokiga katter.

År 2009
Fortfarande fast i skolan, mycket tradigt. Eric och Frances bestämde sig för att bli man och hustru! Jag och sambon fick viktiga uppgifter, bestman, maid of honor och toastmasters. Möhippa och svensexa ordnades. Vi tränade på att dansa vals på sambons föräldrars veranda. På bröllopsdagen hade vi fantastisk tur med vädret, strålande solsken och strålande brudpar. Uppföljaren till Twilight kom, New Moon. Jag såg även denna film två gånger på bio. Min examen är runt hörnet och jag vet ärligt talat inte vart tiden har tagit vägen!Okej, jag ber om ursäkt i förväg för alla stavfel och alla årtal jag nu har blandat ihop. Tänk på att jag gick och la mig halv fyra imorse! Jag orkar inte läsa igenom allt precis nu. Imorgon kan jag läsa igenom det.

Igår såg jag ut såhär!

2 kommentarer

Isabelle

01 Jan 2010 22:57

Jag vet, hon är minimal den katten, men hon får faktiskt mat :P Den andra ligger på strax över fyra, lite mer normal där. Pappas gamling Sune ligger på över 8 kg, så även om Wilma är fet är hon inte fetast i alla fall! :)Gott nytt år (decennium) på dig!

Emma

04 Jan 2010 13:03

snygging ;D

Kommentera

Publiceras ej