Hallååååååååååååååå

2kommentarer

Okej, helgen först då.

Maten var så god som jag hade förväntat mig, mycket bra. Jag är nöjd. Sen fick sambon och jag presenter med! Sambon för att han hade fyllt år och jag för att jag har varit en plugghäst i tre och ett halvt år, typ. Jag fick presentkort på Gina, vilket passar superbra nu när jag är så vackert arbetslös och inte har någon inkomst, då kan jag shoppa utan dåligt samvete! Och sen fick jag och sambon presentkort på Spakällan! Tjoho! Det passar bra eftersom vi kommer (sambon iallafall, inte jag) bli möra i kroppen efter den kommande helgens bravader.

Jaha Johanna, vad ska du göra nu i helgen då som du inte har berättat för oss?

Jo, vi ska åka till Sälen faktiskt. Jaha! Ska ni åka skidor? Ja du, bra fråga. Jag varken tycker om
eller kan, att åka skidor så jag åker väl i barnbacken ett par tre gånger typ. Hur länge ska ni vara där då? Vi åker på torsdag efter lunch och kommer hem på söndag, så inte så länge. Men hur ska ni göra med era ultrafina och supersöta kissekatter då?! Jo seru att min lillebror kommer hit och leker sambo med katterna under dessa dagar, så dom kommer inte att svälta ihjäl. Hoppas jag...!

Jaja, det var det det.

Idag tänkte jag strosa ner på staden faktiskt, kika lite om jag hittar något att utnyttja mitt presentkort på. Och leta efter en födelsedagspresent åt Frallan eftersom hon med har fyllt år. Så, det är dagens planer.

Men för att komma igång med dagens planer så kanske jag måste typ, äta frukost och borsta tänderna och sånt där.

Jo.

2 kommentarer

ida

25 Jan 2010 12:30

Åh, vi tänkte också fara iväg. Fast det blir nog bara över en dag :) Jag är lite på din nivå där, varken kan eller tycker det är särskilt kul, men det blir nog bra :P

ida

25 Jan 2010 12:31

åker ni själva? :o

Kommentera

Publiceras ej