Jahapp.

0kommentarer

Jag känner en press, en press på att klämma fram ett blogginlägg, men jag vet inte riktigt om vad. Jobbigt detta.

Jag skulle ju kunna skriva att jag numer är inskriven i arbetsförmedlingen, gud vad roligt. Verkligen inspirerande text Johanna! Verkligen. Hmm, nej, det skriver jag inte så mycket mer om. Det var ju inte roligare än sådär.

Sen skulle jag ju kunna skriva om att jag i onsdags började en kurs, en sång- och körövningskurs. Den är ju lite roligare att skriva om eftersom det var roligt! Vi fick lära oss lite om uppvärmning, hur man värmer upp lungorna för att kunna vidgas så mycket som möjligt för att ta in så mycket luft som möjligt. Vi fick öva lite på att "värma upp" stämbanden och sånt. Och så fick vi sjunga en omöjlig afrikansk sång i olika stämmor. Det var roligt.

Jag tycker om att sjunga!

Sen kan jag berätta om att i helgen är vi bokade till tänderna! Imorgon ska vi till sambons mormor och morfar, både sambon och morfadern ska firas. Det blir trevligt, så får vi mat med. Jag har höga förväntningar för sambons morfar lagar god mat.

Och på söndag ska jag först plugga lite, inte så roligt. Men sen ska vi ut till Kungsör och bli bjudna på mat där med! Mamma ska laga sina köttfärsrullader, jag längtar. Dom blir alltid så mycket godare när mamma gör dom än när jag försöker.

Kommentera

Publiceras ej