Johanna the tomato.

2kommentarer

Idag var det midsommarfirande på jobbet och jag var glatt utklädd till clown, jag och mina kära kollegor och barnen var utklädda. Och alla föräldrar tog kort. Jag såg ut som hejkomochhjälpmig med sambons blåa leopardtights, en röd kjol, ett randigt linne och en musikspelande julslips. Håret hade Ylva konstfärdigt satt upp i två små knutar mitt på mitt korkade huvud.

För i mitt korkade huvud cirkulerade endast: Solen gassar, se till att barnen inte är utsatta för den elaka solen, smörj med solskyddsfaktor och tvinga på alla barn deras solhattar!

Men tänkte jag för ett ögonblick på att mitt eget hår var uppsatt mitt på huvudet och därmed berövade mina axlar och nacke mitt vanliga solskydd? Nepp. Tänkte jag för ett ögonblick att ett linne med boxarrygg ger solen totalt åtkomst åt axlar och nacke? Nepp.

Så, vad har jag lärt mig idag?

Att brända axlar och nacke svider.

Ack ack ack.

2 kommentarer

Emma

24 Jun 2010 21:09

Inte bra Johanna. Man måste smörja in sig, alltid! Fast jag vill se lé oufít ;)

Johanna

24 Jun 2010 22:38

Haha, lé outfit? Jag själv tog inga bilder på den faktiskt, bytte om i världens stress så jag hann inte ta någon bild... Jag finns säkert dokumenterad av någon av föräldrarna som tog kort men dom korten lär nog inte visas för mig... Du får helt enkelt föreställa dig snyggheten! :D

Kommentera

Publiceras ej