Lediga tisdag!

0kommentarer

Idag har jag haft min lediga tisdag och jag var verkligen bara slappat idag, fast trots denna slapphet har jag gjort mycket. Fast långsamt liksom om ni fattar.

Först en sväng till vårdcentralen imorse för att lämna blodtryck- och pulsprov, sen cyklade jag hem och bytte om eftersom det var tokvarmt ute. Jag trodde inte att det var så extremt varmt redan imorse så jag hade knäshorts och t-shirt till vårdcentralen och jag höll på att smälta bort. Så hemma bytte jag till shorts och linne och sen susade jag ner på staden och såsade runt bland affärer och hamnade till slut inne på gina där jag dels träffade på Emma och dels handlade lite mera kläder.

Sen cyklade jag hem och kylde ner mig till två avsnitt av Gilmore Girls, plus att jag även kopplade in hemtelefonen igen så nu kan ni som vill ringa hem till den istället för till våra mobiler. Sen cyklade jag iväg till pappafar så att han kunde laga min knasiga cykel. Den växlade nämligen av sig själv hela tiden, en aning irriterande. Men inte längre! Nu växlar den bara när jag själv vill växla.

Sen cyklade jag, pappa, Anna och Nosan till hundbadet där Nosan gick runt och nosade på andra hundar. Påväg hem från hundbadet stannade vi till på donken och jag blev bjuden på en näringsrik middag.

Och nu är jag hemma. Jag har gjort mycket idag känns det som trots att jag verkligen har degat runt typ. Bra blandning!

Fast jag tror faktiskt att vår hemtelefon är trasig. Jag stoppade in nya batterier i den idag vid lunchen, nu säger den "Low battery". Vet inte varför den gör sådär, helkonstigt faktiskt. Så om ni vill ringa, ring fort för snart orkar vi inte byta batterier på den igen.

Nu, tvättstuga!

Kommentera

Publiceras ej