Yes, som ni kanske minns så for jag iväg till London sista veckan i oktober med syster Emelie, Ann och Freshta. Men eftersom vi har flyttat och inte haft något internet på en hel månad har jag inte kunnat visa upp min resa för er!

Men så idag kom internet igång och nu ska jag visa er London!

Jag delade rum med Freshta som jag aldrig tidigare hade träffat, turligt nog var hon en helskön brud och vi kom riktigt bra överens. Vi hade ett minilitet rum med ett "badrum". Innan resan hade jag tittat på hotellet på internet jag var lugn för det såg rent och fräscht ut på internetbilderna. Haha, så var det inte i verkligheten. Vi fick en smärre chock när vi hade checkat in, men eftersom vi bara skulle sova där så bet vi ihop och härdade ut. Det är lite synd att den smutsiga misären inte framkommer på bild men ni får tro mig på mitt ord.Här är min lovely leopardtrycksälskande roomate i sina nyinköpta leopardmönstrade plagg från primark.Vi åkte till ett annat land för att insupa atmosfären så vi gick en kväll till en engelsk pub men eftersom jag inte dricker öl valde jag cider. Tydligen är Kopparbergs päroncider internationell. Vi var även på starbucks och kfc.
Vi shoppade loss på primark och fick köpa stora resväskor för att få hem allt vi köpte.I Camdentown var det fullt med häststatyer...
Lite randombilder...
Kvällen innan vi skulle åka tillbaka till Sverige var jag och Freshta utmattade, dels för att vi hade gått omkring hela dagarna släpandes på shoppingpåsar och dels för att vi inte kunde sova ordentligt i det lilla hemska rummet. Så vi gjorde en dokumentär om vårt boende! (ni bör kunna höja upplösningen på filmen så fort som youtubes bearbetning är klar så ni slipper titta på den i 240p)

Nu så, nu sitter jag och uppdaterar bloggen från ett ordentligt internet! Äntligen!

Nu ska jag leta fram kameran och lägga in bilder från london-resan!
Nej. Vi har fortfarande inte fått internet inkopplat. De "jobbar på problemet" och "teknikerna är ute och arbetar på ert problem" och "vi får inte tag på  blahablaha-företaget som äger linan" och slutligen, min favorit, "det ska vara igång om ett par dagar".

Förra veckan ringde sambon till tele2 varje dag efter jobbet. Den här veckan har han ringt två gånger om dagen, både förmiddagen och eftermiddagen. Snart är nog hans telefonnummer svartlistat där skulle jag tro.

Igår ringde det någon tekniker till sambon och ville bekräfta lite uppgifter om lägenheten och sa att nu, just då, stoppar han in kontakten som ger internet till lägenheten och att vi skulle ha internet när vi kom hem.

Tillåt mig att skratta. För inte har vi något internet inte. "Teknikern måste ha gjort fel".
Alltså, jag förstår att er längtan efter nya inlägg är enorm men pga. tele2:s inkompetenta personal har vi fortfarande inget internet. Nu sitter jag på sambons internet via hans mobil = inte ok. Det tar hundra år för en sida att laddas. Men tro mig. När stadsnätet väl blir inkopplat då kommer jag att blogga som aldrig förr! Femton inlägg om dagen med en detaljerad beskrivning av resan till London och den nya lägenheten.
Ägnat hela dagen åt att flytta, sitter nu på golvet bredvid soffan och försöker övertyga två oroliga katter om att nya lägenheten inte alls är farlig. Stackars kissekatter. Vi har inget internet och ingen tv. Ack ack. Vi får se när jag återkommer. Känns lite väl jobbigt att skriva inlägg från mobilen.