Åh kära kära nån!

0kommentarer

Okej, det märks att jag har missat träningen ett par veckor här. Imorse kände jag ingenting, inget på hela dagen. Alltså, ingen träningsvärk från igår. Jag var lite besviken faktiskt. Tro't eller ej. Men sen gick jag ju på danspasset, svettades som en liten röd gris för övrigt. Plus att jag äntligen klarade riverdance-delen! Hjälpligt iallfall, delen där man ska typ "vifta" med benet framför och sen bakom det andra benet och hoppa litegranna och sen byta typ. Den delen klarade jag! Finally! Som jag har kämpat med det där jäkla benviftandet. Men men.

Tillbaka till min ickeexisterande träningsvärk. Den finns no more. Danspasset kickade igång någonting och nu vill mina ben bara döööö! Och förmodligen lär det vara ännu värre imorgon. My gosh. Fast, det är samtidigt skönt. Då känns det att någonting händer.

För övrigt har sambon och jag ägnat den här regniga kvällen åt att titta på Clash of the Titans som vi har lånat från syster Emelie. Den var bra! Jag ger den 7 stjärnor. Ignorera det dåliga imdb-betyget. Den sidan har oftast fel. Hursomhelst, jag blev lite inspirerad av Medusa och skapade mitt egna medusa-alter-ego. Den som tittar på mig såhär på kvällskvisten, avsminkad och dödtrött ska bli livrädd.

Kommentera

Publiceras ej