Dymmelonsdag

0kommentarer

Idag är det dymmelonsdag, dagen då påskfriden inleds enligt wikipedia. Jag är ruskigt okunnig om påsken, men men. Dymmelonsdag. Idag hade vi påskfirande på jobbet, barnen var utklädda till påskkärringar och påskgubbar och så åt vi påskbord. Ett riktigt påskbord som Ingela stod och gjorde när vi andra var i skogen och letade påskägg. Ett påskbord komplett med både omelett och janssons frestelse och tre olika sorters sillar. Det är nog inte alla förskolor som har sådan lyx kan jag tro!

I skogen gömde vi påskägg som barnen fick hitta och sen fick de äta torkad frukt och popcorn, de var i sjunde himlen.

Efter jobbet svängde jag förbi resebyrån och kopierade mitt pass för att de ska fixa visum inför Australien-resan. Och på tal om australien så sitter jag just nu och tittar på Gränsbevakarna Australien och får ångest inför vår resa. Jag är orolig för allt, att jag ska trampa i knark och fastna hos knarkhundarna, att jag av någon anledning ska bli nekad inträde i landet, att jag ska hamna i ett sånt där litet rum där de ska intervjua mig i evigheter om min anledning till att resa till australien etc. Det finns massor med saker att åka fast för och jag oroar mig för alla, redan nu. Hualigen. Jag borde inte titta på såna här program, det gör mig bara orolig.

Hursomhelst, såhär såg jag ut idag!Väl nere på staden så svängde jag också förbi VeroModa och köpte en jättefin sommarklänning! Den passar nog perfekt att ha på sig i australien kan jag tro!

Tillägg ett par timmar senare:
Alltså, herregud! På helheltsbilden på mig syns det verkligen att jag jobbar på en förskola. Det skriker dagisfröken om hela mig. My god. Att det kan vara så tydligt.

Kommentera

Publiceras ej