Men suck.

0kommentarer

Jag har inte tränat step på tre veckor, eller, mer korrekt, jag har inte tränat alls på tre veckor. Tre veckor har den här jäkla sjukdomen hindrat mig. Vilket har gett mig lite ångest för step-instruktören är gravid och har varje pass meddelat att hon inte kommer orka vara step-instruktör hela terminen ut och att hon närsomhelst kan behöva sluta vara instruktör. Och eftersom jag tycker att step-passet är det allra roligaste passet har varje missat pass gett mig lite ångest. För det finns av någon anledning bara en step-instruktör.

Och så idag, idag skulle jag äntligen träna step igen. Jag kontrollerade friskis hemsida imorse för säkerhetsskull, och nej, det stod inga ledarbyten. Så, jag glad i hågen travade iväg till jobbet och gladdes faktiskt åt att träna. För nu skulle jag äntligen träna step igen!

Kommer hem, packar min väska. Sätter mig här en liten stund, kollar in på friskis sida bara för att. Och vad tror ni står då? Step är inställt. Istället är det aerobics. WTF?! Vet inte om det är ett tillfälligt byte eller om ledaren är för gravid för att träna oss längre. I vilket fall är jag besviken. Men, jag får väl försöka mig på ett aerobicspass då. Det är för sent att avboka nu och jag vill inte ha någon dum varning.

Men besviken är jag.

Plus att jag aldrig har tränat aerobics. Bleh.

Kommentera

Publiceras ej