Solsken och migrän

0kommentarer

Idag har det varit en riktigt vacker solskensdag. För alla andra. Själv hade jag planer på att gå ner på staden och sen möjligtvis ta mig till Kungsör och gå på marknad. Men så blev det icke. Fick ett konstigt migränanfall nästan direkt efter frukost imorse, väldigt otrevligt. Och såhär, flera timmar senare sitter en molande jobbig huvudvärk fortfarande i. Vilket satte stopp för kvällens planer. Bleh. Det var meningen att jag och sambon skulle susa iväg till Emelie och Joakim för en trevlig kväll. Men men, det får bli en annan gång.

Idag har vi roat oss med att ha alla persienner nerdragana för att jag blir så väldigt ljuskänslig när jag har migrän. Sambon har jour så han är inspärrad nära sin dator och jag har bara varit hängig. Men alldeles nyss satte vi upp vår efterlängtade spegel i hallen!

Vi beställde en spegel från Lyckebo här på Köpmangatan för över en månad sen, i förra veckan kom den. Helt sönderpangad av leveransen. Inte bra. Så fraktföretaget fick buda hit en ny spegel åt oss. Så nu har vi en superfin spegel, den är väldans vacker! Själva spegeln kommer från ett danskt företag som heter Nordal som har väldigt fina saker.

Kommentera

Publiceras ej