Förberedelser

4kommentarer

Resan till andra sidan jorden närmar sig med stormsteg och jag tror jag ska bryta ihop av nervositet. Jag har hittills haft fyra konstiga drömmar om att vi åker ner. De kommer här i kronologisk ordning också.

Dröm 1
Vi är nere i Australien och ska bada, jag vill inte simma med hajar men plötsligt kryllar det av hajar överallt och sambon trycker ner mig mot dem. Trots att jag har sagt till honom att jag inte vill simma med hajar. En väldigt traumatisk dröm.

Dröm 2
Jag och sambon ska köpa resväskor till resan och i affären måste vi prova hur mycket som går in i väskan. Så sambon stoppar in mig i en av väskorna och stänger sedan och vägrar öppna. Också mycket traumatiskt.

Dröm 3
Vi har precis klivit på flygplanet som ska ta oss till andra sidan jorden. Och planet startar och alla sätter på sig sitt bälte men jag får inte mitt bälte att fungera! Och sambon vägrar hjälpa mig för han sitter jättelångt bort och flygvärdinnorna skäller på mig. Också mycket traumatiskt.

Dröm 4
Vi har äntligen kommit fram till Australien men eftersom jag inte har köpt någon solskyddsfaktor bränner jag bort all min hud första dagen! Förutom i ansiktet för min ansiktskräm har solskyddsfaktor. Så, jag geomlider resten av resan skinnflådd och jag har inte roligt alls. Sambon har all sin hud kvar eftersom han redan har köpt solskyddsfaktor men inte vill dela med sig.


Så, vad tror ni att dessa drömmar betyder? Jag tolkar de som nervositetsdrömmar och allt jag är rädd för vill min hjärna bearbeta i drömmen. Fast det verkar ju inte gå så bra, det blir ju bara fel i drömmarna. Speciellt det där med sambon. I verkligheten är han ju snäll och han kommer hjälpa mig med bältet och inte stoppa ner mig i någon resväska. Hualigen.

Idag ska vi ner till Forex och beställa lite australienpengar. I regnet. Dumma regn. Men men. Och ikväll ska jag över till systeryster Emelie och umgås.

4 kommentarer

Jenny

20 Aug 2011 11:49

Blomman verkar ju vara en underbar sambo i dina drömmar ;P men resan ska nog gå bra ska du se :)

Anna

21 Aug 2011 11:35

Jag har hört att drömmar ofta tolkas typ tvärtom. Så om det kommer en haj kommer Andreas dra dig upp ur vattnet, han kommer bära din resväska, knäppa ditt bälte och se till att du är insmörjd med solkräm innan han tar något själv. =)

mirja

21 Aug 2011 18:51

hahaha! bästa killen! Hoppas det blir helt tvärtom!

Ida

22 Aug 2011 11:20

Du får skvallra om den där Andreas är dum så ska jag komma o dra honom i örat!

Kommentera

Publiceras ej