Galna av tristess

2kommentarer

Okej, först vänta ett par timmar på Arlanda. Sen vänta flera timmar på hetsiga Heathrow och sen sitta på ett evighetsplan i 11 timmar till Hong Kong och nu är vi här. Och väntar. Vi kom fram strax innan 15 lokal tid och vårt plan går 23.40 lokal tid. My god. Hittills har vi hittat braiga stolar med ett eluttag så vi har kollat på Up och ätit currykycklingnudelsoppa.

Jag säger då det, om inte sambon hade packat ner sin dator hade jag blivit galen. Mer galen än vad jag är nu alltså. Typ en halv timmas sömn på vägen hit, trångt och obekvämt och människan som satt längst ut i vår rad somnade så jag satt flera timmar och var väldigt kissnödigt med. Tills sambon var hjälte och väckte den sovande främlingen. Nu när vi ska vidare till Cairns är sitter vi två och två så det är bara jag och sambon och han ska sitta mot fönstret så då kan jag kissa när jag vill. För jag har nu överkommit min fobi mot att kissa på flygplan och flygplatser.

Nu är klockan 13.23 hos er, onsdag dag alltså. Här är klockan 19.23 på onsdagkväll. Och vi flög igår, tisdag, klockan 15.40 svensk tid från Stockholm. My gosh. Jag har tröttnat på att flyga.

Såhär ser vi ut där vi sitter på vår braiga plats med eluttag och väntar på att gå till gaten.Och denna bild är sannerligen ett tecken på att vi har tråkigt, tror det är första webcambilden någonsin som sambon ställer upp på med mig. Sömnlöshet har bra inverkan på honom!

Nästa gång jag skriver är jag helt på andra sidan jorden. Det ni!

2 kommentarer

Anonym

31 Aug 2011 20:30

Vad härligt att se att ni har det bra än så länge.

Emma

31 Aug 2011 21:00

Hoppas allt fortsätter gå bra o ni har en underbar resa! :)

Kommentera

Publiceras ej