Jag har för mycket grejjer...

3kommentarer

Alltså, imorgon åker vi iväg. Vi påbörjar vår resa till andra sidan jorden, my god. Jag försöker packa i min nya fina röda resväska. Det går inte särskilt bra. Jag plockar bort och plockar bort men ändå är väskan blytung och knökfull! Jag vill ju kunna handla grejjor därborta och ta med hem ju! My gosh. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Och sambon bara skrattar åt mitt dilemma och säger att jag inte behöver ha med mig 7 par skor. Och nej. Det gör jag kanske inte. Men då är ju frågan, vilka ska jag lämna kvar?! Så, jag tog en paus från ångestpackandet och satte mig här istället. Fast här kan jag ju inte sitta i all evighet. Väskan måste packas. Bleh.

Bara att öppna den igen och plocka ut lite till då.

3 kommentarer

Emelie

29 Aug 2011 16:06

Ett par gympa skor, ett par fin skor och ett par tofflor så. Har du det du behöver:) Att vi är systrar är så uppenbart:) Ha en super bra resa. Älskar er<3

Ida

29 Aug 2011 16:10

Jag läste nånstans att man skulle välja ett färgtema och följa det, för då behöver du inte ta något som matchar den och den tröjan för allt matchar varann och på så vis minimerar du packningen ;)

Anonym

29 Aug 2011 17:28

Skor är jätteviktigt, att ha ont i fötterna är blä

Kommentera

Publiceras ej