Lovely Lördag

3kommentarer

Ja, som skrivet så tillbringades större delen av dagen på Sagostigen med alla jobb-barn och deras familjer. Vi hade en alldeles otrolig tur med vädret! Smhi hade utlovat ösregn och åska men vi fick strålande solsken och en lätt bris. Mycket bra. Naturligtvis tog jag bilder men alla bilder utom en är jobbilder och ska således enbart finnas på jobbdatorn och absolut inte på min blogg. Förutom denna bild.När jag kom hem så sov jag en timma eller två i vårt stekheta sovrum samtidigt som sambon var ute på landet och klippte gräs och hade sig.

Sen framåt kvällen nu fick/har vi besök. Viktor, Tomas och Linus kom över för att grilla och jag fick vackert vara med. Trots att jag antagligen "förstörde" killkvällen lite så nu har jag förflyttat mig till köket och pojkarna sitter och leker inne i vardagsrummet med öl och fruktansvärt dålig musik.

3 kommentarer

Linda

05 Jul 2011 19:39

Bra att killarna låter dig vara med, det var ju trots allt på din bakgård!

Cykeln kostade 4000kr men då var den nersatt. Jag köpte den på TeamSportia i Västerås eftersom det typ var det enda stället som hade kvar cykeln och enda stället jag hittade en 7-växlad till det priset. Jag tycker om den! Märket är Sjösala och det är ett känt cykelmärke som funnits länge. De flesta cyklar jag har sett har varit 3-växlade och då har de varit billigare och i bra märken. Nu blev det här nästan en hel uppsats, hehe. Hoppas du hittar dig en bra cykel!

Smsa Låna

20 Jul 2011 05:55

Skitsnygg blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

Johanna

20 Jul 2011 22:39

Svar: Tack! Helt olika hur jag uppdaterar, ibland flera gånger om dagen i veckor och ibland en gång varannan vecka... Beror på bloggsuget :)

Kommentera

Publiceras ej