Cykelpremiär?

0kommentarer

Yes, jag skrev ju om min cykelpremiär och att det nu skulle vara vackert väder. Haha, dagen efter vräkte regnet ner när jag skulle cykla hemåt så det var ju bara att dra på mig mitt vackra röda regnställ. Hualigen.

Idag är det tisdag och jag cyklade inte till jobbet vare sig idag eller igår men det är så fruktansvärt kallt om morgnarna! Jag har ingen lust att cykla när det är 2-3 grader. Ingen lust alls.

Idag är det min öppningstisdag vilket innebär att jag slutade tidigt. Men det var inte särskilt roligt alls, direkt efter jobbet for jag till sjukhuset och lämnade blod. Sen hem och nu har jag duschat samt sorterat tvätt och om en timma ska jag bege mig tillbaka till jobbet. Det är personalmöte ikväll. Ack ack. Men men, så blir det ibland.

Vad har vi gjort i helgen då?

I lördags for jag och sambon iväg till Stockholm för att lämna in min brudklänning til butiken där vi köpte den. Det var nämligen en FLÄCK på klänningen! Verkligen inte ok! Så den smutsiga klänningen är inlämnad och om någon vecka ska jag få en ny klänning, förhoppnings utan fläckar. Sen hade vi en tanke om att gå på stan när vi ändå var i Stockholm men det var snöstorm där uppe. Två decimeter blöt slask och regnblandad snö som vräkte ner. Så vi bestämde oss för att åka till Västerås istället och shoppa där. På väg mot Enköping fastnade vi bakom plogbilar som plogade motorvägen och vi åkte i 35-40 km/h i ett par mil. Mindre roligt.

Men när vi väl kom hem hit till Eskilstuna, ja då sken solen!

Kommentera

Publiceras ej