Droppbehandling

1kommentarer

Idag började jag då med min nya medicinering, hela förmiddagen tillbringades uppe på sjukhuset och jag fick sitta fast i en droppställning. Hualigen. Dödligt tråkigt var det, det var jag och en sovandes tant som delade rum så jag låg där och läste min medhavda bok samt dokumenterade allting med min mobil.

Här är droppnålen precis insatt och sköterskan gick iväg för att hämta själva medicinen. Insättandet av droppnålen gjorde galet ont, tydligen var mitt kärl "hårt".Nu har jag blivit inkopplad!Till min fina droppställning.Och så skulle jag ha en liten tygtrasa på för att förhindra att droppslangen drog i nålen.Nu har tanten som jag delade rum med somnat och börjat snarka. Då kände jag mig trygg nog att ställa mig och ta kort i spegeln.Jag sitter fast i en maskin!Droppet i påsen tog slut och maskinen började blinka rött och pipa. Jag var inte säker på om jag skulle trycka på "larmet" eller inte så jag väntade. Pipandet från min maskin hann väcka den sovande tanten. Men sen kom det en sköterska och tog bort droppslången. Nålen fick dock sitta kvar.Sen fick jag ligga en timma för observation innan de tog ut nålen.

Allt som allt var jag där i nästan 4 timmar. Bleh. Man blev skapligt seg och slö måste jag säga. Men men, bara på't igen om två veckor!

1 kommentarer

ida

21 Jan 2012 12:06

Nemen din stackare :( du är en tapper själ!

Kommentera

Publiceras ej