Fest, tornerspel, regn och fikande

0kommentarer

Hör och häpna så har det varit strålande vackert väder idag! Första dagen på hela semestern som det har varit så!

Mycket har hänt sen vi senast hördes av, bland annat lyckades jag nästan med att få sambons rosa kläder vita igen. Nu skiftar de bara svagtsvagt i starkt ljus så mission almost acomplished, speciellt som de var redigt babyrosa när jag började blekningen. Men, som sambon sa när han kom hem från Tyskland: "Jag är man nog att ha rosa linnen."

Hursomhelst, när sambon var iväg i Tyskland så hade jag lite fest här hemma, Jenny kom hela vägen från Enköping och sov över här tillochmed. En hel drös med bilder togs men 98% av bilderna är alldeles för "speciella" för att visa här dock. Men några kan få visas!


Förståerligt nog var jag och Jenny lite halvsega dagen därpå så vi bestämde oss för att kolla på film. Jenny sa: "Jag vill se något roligt. Åh! Moulin Rouge tar vi!" Världens mest sorgliga film typ.

Idag var vi på Riddardagarna i Mariefred och tittade på tornerspelen och köpte lite böcker på Röda Korset. Tornerspelet var bra! Dock var väl själva torneringsdelen den minst spännande av hela uppvisningen men det gör inte särskilt mycket. Det var en imponerande uppvisning ändå.

Och efter utflykten till Mariefred for vi hem till pappafar som fyller år idag där vi fick fika och sambon fick massage/tortyr. Ända sen bilresan till och från Tyskland har sambon haft ont i nacken och eftersom pappa nyligen kom hem från en kurs i thaiyoga-massage så försökte han lösa sambons knutar. Vi får se imorgon om det fungerade eller inte antar jag. Det såg roligt ut iallafall.


Kommentera

Publiceras ej