Jag har fått ett piano!!!

1kommentarer

Under flera månader har jag då och då uttryckt min önskan om att jag skulle vilja ha ett piano. Men, ett piano är dyrt, tungt och utympligt. Därför har jag då och då suttit och tittat efter dugliga el-pianon istället. Men, det har alltid varit en dröm eftersom bra el-pianon är dyra. Så, igår sa jag till sambon att i vinter, då ska jag köpa ett piano.
 
Idag var jag ledig och vid 12-tiden ringde det på dörren. Jag trodde att det kanske var brevbäraren som hade ett stort brev att dela ut, ibland ringer de på dörren då. Men det var det inte!
 
Det var min fina fina fina sambo med ett el-piano till mig! Han tyckte så synd om mig efter igår att han köpte ett piano åt mig! Nu sitter han och försöker lära sig att läsa noter och plinkar fram Blinka lilla stjärna. Jag har redan upptäckt att mycket av mina gamla kunskaper är bortglömda och att det tar tid att komma igång med att läsa noter igen. Imorgon är planen att gå upp på vinden för att se om jag har kvar mina gamla pianoböcker. Om inte annat får jag beställa dem. Back to basics så att säga.
 
Fina fina sambon!
 
 
Och för övrigt kan jag meddela att armen/handleden mår mycket bättre idag. Jag kan tillochmed räta ut armen och röra på fingarna!

1 kommentarer

Anna

30 Jul 2012 13:19

Ååå.. var hittade du en sån toppenkille?? Jag vill också ha nån som ger mig presenter. =)

Kommentera

Publiceras ej