Saturday

0kommentarer

Vaknade till strålande solsken, gick ner på stan till växlande molnighet, kom hem till molnigt och slängde soporna till ett lätt duggregn. Det svenska sommarvädret suger denna sommar! Men, jag lovar er. Vecka 30 när jag jobbar vareviga dag, då kommer det vara strålande solsken och 25 grader varmt så planera era stranddagar!

Annars då? Skamligt nog har jag träningsvärk i låren sen min promenad igår, illa, mycket illa. Men men, sånt är livet och jag får skylla mig själv för att jag har latat mig.

Och så igår lyckades jag färga sambons kläder babyrosa. Jag skulle tvätta min rosa morgonrock och så slängde jag i det lilla som låg i tvättkorgen med på en och samma gång. Tur att det bara var litelite i tvättkorgen och inte en hel veckas tvätt! Hursomhelst, knatade till affären och köpte Vanish och så blekte jag sambons kläder i 3 timmar innan de fick tvättas igen. Och faktiskt bleknande kläderna! Fast de är fortfarande rosa, så jag bleker igen. Kläderna har legat och badat i vanish sen klockan 10 imorse. 6 timmar är max står det på förpackningen, fast den förra vanish-burken jag hade (som typiskt nog tog slut förra veckan) sa att max-tiden var 12 timmar. Så jag tror nog att jag kan överskrida 6 timmar utan någon större fara. Kläderna kan ju inte bli mer förstörda än vad de redan är så. Men förhoppningsvis blir de vita igen!

Kommentera

Publiceras ej