Tisdag

0kommentarer

Idag är det tisdag och vädret är inte jättefint, känns bra att jag ägnade den fina dagen igår åt att ligga på gräset i Vilsta och läsa. Jag tog tillochmed ett litet dopp! Det var inte så jättekallt faktiskt, helt okej. Fast det tog ju ett litet tag att komma i vattnet, just där vid navelområdet är det alltid lite plågsamt. Hualigen. Fast det är skönt sen när man simmar runt. Det var väldigt lite folk med så jag var nöjd där i min ensamhet. Jag hade tagit med matlåda i vår picknik-kylväska och så hade jag en bok och en filt. Mycket trevligt.
 
Idag har jag inga jättestora planer, jag tänkte nog traska ner på staden kanske och strosa runt lite där. Sambon jobbar ju så jag får sysselsätta mig själv helt enkelt. Fullt möjligt att jag går till First Music och kollar efter någon bra pianobok kanske. Den som lever får se!
 
I lördags var jag för övrigt en sväng till Malmköping och Malma-markan med syster Emelie och hennes familj. Jag höll hårt i mina små peningar och köpte bara absolut nödvändiga saker, som en present till en familjemedlem, fyra stycken starka korvar till sambon och lunch till mig själv. Korvarna fick sambon som tack för mitt piano, hoho, ett piano mot fyra korvar. Undrar vem som vann där egentligen? Fast det är bra korvar, en älgkorv, en hjortkorv, en vildsvinskorv och en renkorv. De är starka men sambon gillar dom.

Kommentera

Publiceras ej