Inget flyt

0kommentarer

Jag har liksom tappat mitt bloggflyt nu känns det som, det händer inte så himla mycket i mitt liv. Jag jobbar, går på jobbmöten (har varit ett par extra sådana så det känns som att vi har haft möten vareviga vecka snart) och så kommer jag hem, går och lägger mig och så är det dags att jobba igen. Nu låter det som att jag sliter som en ledsen gris men så är det inte, det är bara att tiden går så galet fort! Sen att man förlorade en hel timma idag på grund av omställningen till sommartid gjorde ju inte saken bättre!

Hursomhelst, träningen i förra veckan var seg. Hade inplanerat träning på måndagen men då hade vi nätverksträff med jobbet, tänkte träna tisdagen men då blev jag slagen i huvudet av en förkylning som inte gick över förrän igår (lördag). Så igår gick jag ut och gick, tänkte försöka gå förra årets å-varv. Gjorde misstaget att använda skor jag inte haft på ett tag, kom 4,3 kilometer innan blåsan från jordens inre uppenbarade sig och jag fick halta hemåt. Så, imorse gjorde jag ett krafttag och gymmade iallafall. Imorgon var tanken att jag skulle ut och gå igen men jag har ingen lust att klämma in min monsterblåsa in i träningsskorna igen förrän den har lagt sig lite. Vi får se hur det blir.

Dagen har spenderats ute i Skiftinge hos pappa och Anna, Anna hade födelsedagsbjudning och det var väldans trevligt och gott. Här kan ni se vad vi bjöds på!

Eftersom sambon har haft jour hela denna helg så har vi mest varit hemma, vi städade ur städskåpet (hoho vad löjligt det låter) vilket var extremt välbehövligt. Sen var tanken att vi skulle tagit itu med klädkammaren idag men så blev det inte. Det är lite svårt att komma in där nu, först och främst hänger min brudklänning direkt innanför dörren och tar upp en hel halva av det lilla utrymmet och sen hamnade en kartong med skor mitt på golvet framför tvättkorgarna. Detta innebär att för att man ska kunna slänga tvätt i tvättkorgarna måste man stå på tå (för att inte trampa på min brudklänning) och så luta sig framåt över en enorm kartong full med skor för att nå tvättkorgarna med fingertopparna. Mycket osmidigt ska jag säga er.

Fast sambon har jour nästa helg med, fullt möjligt att vi tar itu med klädkammaren då istället.

Kommentera

Publiceras ej