Söndagstankar

1kommentarer

Igår var det lördag och sambon hade kompisar över så de satt här i vardagsrummet och drack öl och var allmänt högljudda och "manliga". Det skröts vitt och brett om hur många armhävningar de kunde göra, hur hårt det är att träna kickboxning och så självfallet tog de obligatoriska armbrytningstävlingarna plats. Jag tror att de glömde bort att jag var i sovrummet och läste/surfade. Men men, det får vara så ibland. Jag tror att de hade roligt iallafall. De gick ut på krogen till slut och då kunde jag återinta vardagsrummet, dock beväpnad med ajax.

Det har varit så fantastiskt bra väder den här helgen så det finns inte, gårdagen ägnade sambon åt att klättra på/göra rent en stor sten i Flen med några från klätterklubben och jag gick på stan. Letade efter något svartvitt att ha på mig till på lördag, hittade något halvdant som jag tyckte kunde duga. Det ska jag nog lämna tillbaka idag för det känns inte alls rätt. Bleh. Men sambon har lovat att vi ska åka till Västerås imorgon och leta kläder åt mig så det blir nog bra.

Men men, det här med det vackra vädret dåråååå. Jag har ett problem, när börjar det bli dags att byta ut skor och jackor?! Ena dagen är det strålande väder med 10 plusgrader och nästa morgon är det 7 minusgrader. Inte lätt detta! Jag vill byta ut allt mot vårkläder nuuuuu! Men jag tror att jag väntar... Nästa helg kanske?

Igårkväll pratade jag en snabbis med Eric som befinner sig i Australien, sen ägnade jag en stor del av kvällen åt att leta efter potentiella tärnklänningar. Jag trooooooooor att vi har bestämt oss, sambon måste vakna så att han kan säga sin åsikt också.

Men hursomhelst, allt mailande och pratande med vännerna borta i Australien gjorde att jag saknar er extra mycket idag!1 kommentarer

ida

11 Mar 2012 18:08

vad ska göras på lördag som kräver svartvitt?

Kommentera

Publiceras ej