All these words I don't just say...

0kommentarer

Ännu en vecka har gått och jag vet inte var tiden tar vägen! Eller jo, det vet jag, omlagt schema på jobbet och det känns som att jag jobbar hela tiden. Men men, snart är det jul! Gudskelov för det för jag behöver en liten minisemester känner jag! Hursomhelst, idag kom det förbi en representant från Lärarförbundet till mitt jobb för att överlämna en burk med pepparkakor och en julhälsning, det var en trevlig överaskning! Synd bara att jag stod med huvudet typ i toaletten för jag höll på att städa eftersom så gott som alla barn sov efter maten idag. Men pepparkakorna är goda!
 
 
Och så verkar det äntligen som att snön har kommit för att stanna! Wohoo! Jag fullkomligt avskyr slask och det har varit så himla äckligt väder den här veckan med regnsnön som har blåst omkring så det räckte och blev över. Usch och blä. Men nu är det fint! Idag åkte ungarna pulka på jobbet och jag ägnade hela förmiddagen åt att försöka förklara för en två-åring åt vilket håll pulkan skulle vara åt. Hen blev bindgalen varje gång snöret var i själva pulkan så hen ville ha pulkan baklänges varje gång till följd av att hens pulka hela tiden välte och hen landade med ansiktet först i den lilla vallen nedanför backen. Jag troddet till slut att jag skulle bli lika galen som barnet men det blev jag icke.
 
Och så har julbelysningen kommit upp utanför sovrumsfönstret! Och den strålar som aldrig förr och lyser upp hela sovrummet om natten.
 
Och imorgon var tanken att vi kanske skulle ha gått på en julmarknad i Äsköping men nyss ringde en av svågrarna till maken och lurade iväg honom att åka och titta på Novemberkåsan och konstigt nog tyckte maken att det lät roligare än att gå på julmarknad med mig! Det kan jag icke förstå. Men men, det kommer väl fler marknader hoppas jag! Jag ska iallafall ha en lång sovmorgon imorgon har jag bestämt, nu när jag inte ska iväg någonstans. Vart maken ska sova (eftersom han ska gå upp klockan 7 och jag vägrar bli väckt av hans väckarklocka) är en helt annan fråga. Hehe.
 
Nejdå, han får nog sova i sängen iallafall. Jag kan ju alltid somna om. Kanske.
 
Vi får se.
 
Och så förra helgen då, var jag över hos Linda på tacos- och vinkväll. Jag kände mig som Charlotte York i Sex & the City eftersom jag hade på mig en ny "cocktail-klänning" från London och så satte jag upp håret i en bulle. Jag kände mig oerhört vuxen och sofistikerad. Synd bara att intrycket förstördes av att vinet jag hade valt smakade bränt socker och alkohol.
 
Nehej, nu måste jag sorgligt nog byta om från mina mysbyxor till osköna jeans. Maken behöver matsäck till kåsan imorgon så vi måste iväg och spontanshoppa lite såhär på fredagskvällen. Fullt möjligt att lite chips kanske följer med hem också!

 

Kommentera

Publiceras ej