Ännu mera bio!

0kommentarer

På tisdag ska jag och Frannie äntligen se Breaking Dawn, part 2. Vi kunde inte se part 1 tillsammans eftersom hon befann sig på andra sidan jorden just då. Men nu kan vi iallafall se slutet ihop!
 
 
Idag har jag varit riktigt duktig, jag har tränat, städat hela lägenheten och gått på stan och inhandlat en ny foundation. Maken har varit hos sin syster och byggt tak. Igår var vi där också men då la han golv.
 
 
Idag har vi haft ännu en lägenhetsvisning och imorgon blir det ännu en. Seriöst människor! Bestäm er! Fast bägge familjerna som har varit här och tittat har varit alltså familjer med barn, alltså minst 3 personer. De som var här idag var 5 stycken! Fast jag tror inte att alla skulle bo här. Men i vilket fall, jag kan tycka att man då borde titta på lägenheter som har fler sovrum? Så att alla kan få varsitt iallafall? De som var här idag pratade om att bygga loftsäng i sovrummet men seriöst, vilken 7-åring vill dela rum med sina föräldrar?
 
Fast visningen imorgon missar jag eftersom jag ska på spinning med systeryster Emelie då, ack vad synd. Då får maken ta hand om främlingarna helt på egen hand. Fast det är han rätt duktig på så det gör inte så mycket.
 

Kommentera

Publiceras ej