Cykelsirap

0kommentarer

Tvingade iväg mig själv till spinning idag, jag ville verkligen INTE träna den här dagen. Men jag tvingade mig ändå, enbart på grund av att friskis har ett hemskt ångest-system där man kan boka plats på passen. Vilket egentligen är bra! Så varför kallar jag det för ångest-system? Jo, om man skulle vilja avboka sin plats så måste man göra det senast två timmar innan passets start. Och denna avbokningstid missade jag idag. Och missar man passet utan att avboka, ja då får man en varning! Och efter tre varningar dröjer det 30 (40?) dagar innan man får boka pass igen! Därför och endast därför gick jag och tränade.
 
Fast när man tänker på det så är systemet egentligen jättebra! Eftersom jag inte hade gått och tränat utan det. Nu gick jag ju och tränade och svettades som en gris på dödsbädden trots att jag satt framför fläkten. Inte klokt detta. Ju mer jag tränar, desto mer svettas jag. Alltså, ju oftare jag tränar desto mer ökar min svettproduktion. Men men. Sånt är livet för mig!
 
Duktig som jag är drog jag på motståndet på cykeln tills jag bokstavligen talat höll på att dö, det var som att cykla i sirap och sista låten darrade låren och benen höll på att vika sig (vilket faktiskt är en konst när man sitter på en cykel!)
 
Och så var det första gången jag cyklade på friskis nya spinningcyklar och jag måste säga att jag inte gillar dem. Fick galet ont i mina private parts eftersom att sadeln typ lutade framåt plus att man satt galet långt från styret trots att jag hade dragit fram sadel och bak styret så långt som möjligt. Och så var sadeln galet hård och smaaaaal. Illa illa. Jag måste nu hitta ett spinningpass där man STÅR HELA TIDEN för att skona min rumpa och underliv. Åh men vänta! Det kanske är en strategi från ledningen?! Galet obekväma cyklar som tvingar oss stackars motionärer att kämpa ännu hårdare?
 
Fast nej, det är faktiskt jobbigare att sitta ner på ett spinnpass än att stå. Iallafall om man kör samma motstånd.
 
Slut på osammanhängade babbel.
 
 
Detta är min framtid om jag fortsätter att äta så mycket chips som jag gör nu och aldrig tränar... Illa. Träna bör man, annars sväller man!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej