Saturday!

0kommentarer

Idag är det lördag och vi har redan hunnit med att visa lägenheten 1 gång, om 45 minuter kommer nästa person. Jag måste säga att folk idag är väldgt ouppfostrade dock! Igårkväll klockan 21.30 ringde makens telefon och då var det en främling som ville kolla på lägenheten. Klockan 21.30! Seriöst, ringer man så sent till främlingar?! Inte i min värld iallafall. För mig är det fruktansvärt respektlöst. Maken som tydligen har uppfostrats utan en klocka tyckte däremot att det var helt okej. Han är lite knasig ibland.
 
Ikväll ska maken till Stockholm för en öl-kväll med sna vänner och jag ska till Linda för en tacos-och-vin-kväll. Fast först ska jag nog städa litegranna tror jag. Det är katthår överallt.
 
Jag har även lyckats med konsten att köpa nyårsklänning redan nu! Jag och maken är bjudna på en fancy nyårsfest i Rothoffsvillan och klädkoden är lyx och flärd a´la James Bond. Så här är min klänning.
 
 
Och så har jag då äntligen sett Breaking Dawn part 2! Och jag måste säga att den var hundra gånger bättre än part 1. Så, här kommer min personliga rating över filmerna.

Kommentera

Publiceras ej