London Calling

0kommentarer

Om ett par veckor far jag och maken iväg till London för en långweekend, det ska bli roligt! Ett fint hotell ska vi bo på och musikal är redan bokat, vi ska se The Lionking. Woho!
 
I veckan var jag och fotades för nytt pass och nu i veckan som kommer ska jag traska iväg och förnya körkortet mitt. De flesta ställena är uppdaterade med mitt namn nu, bara nya visakort som måste fixas. Och så namnet på dörren såklart. Igårkväll satt jag och krånglade med ny mail och alla inloggningar som ska bytas överallt. Mindre roligt, fast å andra sidan rätt bra, för jag tror att man byter inlogg och lösen på tok för sällan faktiskt. I största allmänhet sådär.
 
Maken har jour den här helgen och jag är förkyld så vi har bara setat hemma och slappat, förutom att vi igår susade iväg på två husvisningar men sorgligt nog var det inget av husen som passade oss. Vi får leta vidare. Tänk att det ska vara så svårt att hitta ett hus som passar!
 
Idag har vi varit duktiga och rensat här hemma, alla pappershögar som har legat överallt här i hemmet och alla saker som inte har haft någon riktig plats ligger nu på rätt ställe. Plus att vi har sorterat filmskåpet, mycket duktigt av oss. Och så var vi iväg en snabbis till svärfar som gav oss lunch, mycket välbehövligt och gott!
 
 

Kommentera

Publiceras ej