Play by play

0kommentarer

Okej, så efter en vecka som gift så kan jag säga såhär. Det är ingen skillnad. Så, nu vet ni det.
 
Och så ska ni få en play by play av bröllopsdagen!
 
Klockan 6.00 vaknade jag, stressad och pigg efter en alldeles för kort natt. Klockan skulle inte ringa förrän 6.50. runt 6.30 tröttnade jag på att ligga och tänka på allt som skulle göras men jag ville inte vara taskig och väcka Emma och Fran så jag började snurra runt i sängen, vända och vrida på mig så högt som möjligt så att de skulle vakna "av sig själva". Vilket de gjorde, haha, man får inte vara dum! Så, de vaknade och vi pratade en stund. Fran hämtade en present till mig från finaste maken.
 
 
Sen var det dags för en snabb frukost innan jag gick till frisören. Jag hade tid 7.30 för att vi skulle hinna med allt. Hos frisören fick jag också champagne och godsaker! Som jag frossade i tills jag fick ont i magen.
 


Nästan prick klockan 11 var jag färdig hos frisören och gick hemåt för att bli sminkad.
 
 
Någon gång mellan 12 och 13 kom killarna hem igen, finklädda med lunch och så åt vi lunch alla tillsammans innan det var dags för oss tjejer att klä på oss. Klockan 13 kom sedan fotografen Sanna. Och så fotades vi, vilket faktist tog längre tid än jag trodde att det skulle göra! Men runt klockan 14.20 var vi färdiga och vi packade in oss i bilarna för att åka till kyrkan. Påväg dit mötte vi bröllopsbussen som vi tutade på tills de upptäckte oss och kunde vinka tillbaka.
 
Sen var det en hel massa väntande i själva kyrkan innan vi fick gå in. Men till slut var det dags! Här kommer lite bilder som Anna tagit.
 Och sen åt vi middag innan det var dags för tårta och första dansen!
Och sen var det fest!
 


Och vilken fest sen, den var galen och jag blir fortfarande varm i själen av att tänka på den. Min brudklänning är kolsvart nedtill och fötterna var mindre rena efter all barfotadans.
Efter festen blev vi skjutsad till Bolinder Munktell där vi fick sova i en av deras sviter och den var väldigt fin! Med ett sovloft och godis i minibaren vi inte behövde betala för! Maken fick ägna nästan en timme åt att plocka hårnålar ur mitt hår, 91 stycken fanns däri! Helt galet.

 
Och idag då? Vad har vi gjort? Absolut ingenting, jag har moffat ostbågar som var kvar från bröllopet och kollat på Gilmore Girls. Alldeles lagom för en mulen söndag måste jag säga!

Kommentera

Publiceras ej