Genväg blir ofta senväg....

0kommentarer

Idag har maken slipat det som spacklades i veckan och för någon timma sen började han att måla. Och den där j*vla skit-cover it-tapeten börjar genast bubbla och släppa från väggen. Och efter noggrann inspektering av övriga väggar så har den börjat släppa på ställen där det inte ens är målat ännu. Pappafar rekommenderade att vänta tills imorgon med att se om bubblorna kanske torkar in. Så vi får se imorgon, däremot väggen som ska bli fondvägg med fin dyr tapet, den håller maken på och riva nu. Vi vill inte riskera att förstöra vår vackra tapet.
 
Det var för övrigt den väggen där vi tycket att cover it-tapeten fastnade bäst men den lossnar i stora sjok. Så det är bara den underliggande strukturtapeten som blir problematisk. Imorgon åker vi och köper en tapet-borttagare och så kommer vi att ånga väggarna för att få bort den underliggande tapeten.
 
Så, det var en genväg som sket sig kan man säga!
 
En fördel med det hela är dock att maken kommer att bredspackla hela väggen, även där nere där vi tog bort listerna vilket innebär att vi inte kommer behöva köpa dyra höga lister. Silverlining!
 

Kommentera

Publiceras ej