Once more, with feeling

0kommentarer

Idag är det tisdag och jag slutade riktigt tidigt idag, jag var på jobbet och öppnade 6.15 så därför fick jag gå hem redan 12.45. Inte mig emot! Det gör det nästan okej att gå upp klockan 5, nästan.
 
Hursomhelst, efter jobbet susade jag iväg till Jula för att köpa en ny kupévärmare eftersom den som fanns i "min" bil inte ville bli varm längre, trots makens kärleksfulla skruvande. Men den gamla kupévärmaren var nog lika gammal som bilen så den har levt ett bra långt liv iallafall. Jag hade sån tur att det var rea på kupévärmaren jag skulle ha! Så ynka 99 spänn fick jag betala för en fungerande värmare. Och den funkar, jag har provat den. Den blev varm redan direkt så jag är nöjd.
 
Efter Jula for jag till Rusta där jag köpte lite heminredning, tre supersöta lampor som just nu hjälper till att mysa till hemmet litegranna. Och så glödlampor till lamporna, fast de visade sig vara för långa för själva lampan när jag kom hem... Så det var tur att vi hade glödlampor hemma!
 
 
Väl hemma installerade jag lamporna och den nya kupévärmaren och sen trotsade jag snålblåsten och kylan och gick ut och gick en liten stund. Det var motvind hela vägen bort men medvid hela vägen hem, tur att det inte var tvärtom!
 
Och så efter en snabb dusch bestämde jag mig för att baka en sockerkaka innan jag fastnade i soffan, så det gjorde jag. Sockerkakor är så fruktansvärt tacksamma, jag har ett superlätt och supergott recept. Ca 10-15 minuters aktivt arbete och sen in med den i ugnen bara. Maken kom hem lagom tills att den var färdig så vi har just mumsat i oss två skivor var. Resten fick åka in i frysen.
 
Och så har jag burit ner lite kartonger/skräp som låg i vägen i hallen ner i källaren också.
 
Så nu kan jag med gott samvete sjunka ner i soffan. Ända sen vi flyttade hit till huset får jag nästan "skuldkänslor" om jag bara slappar bort en hel dag eller eftermiddag. Det är nog lite därför som jag bakar hela tiden. Men det konstiga är att trots att jag bakar hela tiden så finns det inte särskilt mycket fikabröd i frysen! Men det är faktiskt inte för att jag och maken moffar, det är för att man får gäster hela tiden i början när man har skaffat hus har jag upptäckt. Lägg det på minnet ni läsare som står i begrepp att köpa hus, se till att ni har frysen full med fika!

Kommentera

Publiceras ej