Somebody get me through this nightmare!

1kommentarer

Denna afton gjorde jag elljusspåret by night här i Hållsta. Det var inte så läskigt som jag trodde att det skulle vara och det var bara en lampa som inte fungerade men turligt nog låg den precis bredvid ett par hus så det var inte sådär jättemörkt. Jag hade egentligen ingen som helst lust att gå ut och gå idag efter jobbet, jag ville helst av allt bara sitta i soffan och ta det lugnt men jag har gått med i Annas jäkla utmaning på challengeloop om tre promenader på 60 minuter innan söndag. Så nu har jag gjort två. Jag tänker ta min tredje på lördag tänker jag mig.
 
 
Så, en riktig "träningsvecka" detta då, jag som slappat sen jag flyttade hit till huset! Först powerwalken i tisdags, sen en timmas core igår och så promenaden idag. Och så både i tisdags och idag så har jag gjort squats enligt mitt program på mobilen. Mina lår är trötta.
 
Alltså, på söndag är tanken att vi ska tapetsera men det har nu gått en vecka sen vi beställde tapeterna och de har fortfarande inte kommit! Tapetkillen sa 3-5 dagar... Evig lögn! Om de inte har kommit imorgon blir jag väldigt ledsen.
 
Anyway, nu sitter jag här i vårt tomma vardagsrum (bara sofforna står där) med Vega i famnen och är alldeles nyduschad. Det är rätt mysigt.
 
 
Godnatt!
 

1 kommentarer

Anna

11 Mar 2013 07:12

Hihihi. Det är det som är så bra med utmaningarna. Man vill liksom inte förlora. :)

Kommentera

Publiceras ej