Stora spenderardagen!

0kommentarer

Idag hade vi spenderarbyxorna på, idag har vi shoppat loss till oss och till katterna.
 
Dagen började med lite småpyssel, jag tog en powerwalk direkt innan frukost, maken målade de envisa listerna en gång till, lite fotoramar sattes upp och lite såna där småpyssliga saker. Sen bestämde vi oss för att åka till Rusta för att strosa lite och kanske köpa lite sladdar.
 
På Rusta hittade vi ingenting denna dag men vi tog en snabbis in på Elgiganten också, som hade utförsäljning på förra årets grillar! Maken fick stora ögon och sprang bort till ett stort rött monster som var dubbelt så stort som den grillen han hade tittat på. Vi grubblade ett tag, gick ut från affären och köpte grillad korv. Och gick sedan tillbaka in och köpte monstergrillen. Sen fick vi åka hem och hämta släpet. När grillen väl var hemma fick vi vänta på Eric som fick vara bärhjälp för ärligt talat, jag är till ingen hjälp alls i såna där tunga lägen.
 
Under tiden som vi väntade på Eric så tacklade maken en monsterbuske som har blockerat utsikten från matrummet. En enorm buske som verkligen tog upp hela fönstret.
 
 
Och sen kom Eric och hjälpte till. Så, nu står monstergrillen på vår uteplats. Och plötsligt känns uteplatsen jätteliten, grillen tar upp halva ytan nästan! Helt galet. Men det finns planer på att göra uteplatsen större, vi måste bara få lite tid och så ska dräneringen göras först. Och så kanske ska vi vinna på lotto också? Vem vet.
 
 
Men vi har ju shoppat till katterna också! Deras förra klösträd blev kasserat när vi renoverade här i vardagsrummet och nu har de fått nöja sig med ett litet gammalt skruttigt träd. Men idag tog vi tag i saken och köpte ett från nätet.
 
 
Så imorgon ska vi inviga grillen, jag hoppas på fint väder!

Kommentera

Publiceras ej