Jag är sjuuuuuuuuuuuuuk!

1kommentarer

Jaha, idag är det onsdag och jag har inte jobbat på hela veckan. Feber och ONT i halsen men inget snor vilket mer och mer får mig att tro att det är halsfluss.Särskilt med tanke på att mina halsmandlar sväller mer för var dag som går nu. Jag har aldrig haft halsfluss, såvitt jag vet och minns. Jag har en telefontid med vårdcentralen imorgon så får vi se vad de säger. Huu. 
 
Det "roliga" var att jag upptäckte min sjukdom i måndagsmorse, när jag vaknade för att gå upp till jobbet. Jobbigt nog var det jag som skulle öppna på jobbet! Det var inte kul att ringa till Anette, som bor en timma bort i skogen, och säga till henne att kasta dig i bilen och öppna. Men jag var tvungen och hon klarade det galant har jag hört. En av nackdelarna med att jobba på ett liiiitet ställe... 
 
Så, vill ni veta vad jag har gjort under dessa hittills tre dagar? Såklart att ni vill! Dumt av mig att ens fråga.
 
Jag har kollat på Buffy, är nu inne på säsong 3, har nog kollat på iallafall 8 avsnitt om dagen. Och så har jag ätit soppa från en burk. Kul liv!
 
 
Igårnatt kunde jag inte somna, maken snarkade så sött men jag kunde inte sova. När jag la mig frös jag så att jag hade dubbla täcken och pyjamas men efter ett tag rann det svett om mig. Tog tempen och det visade 38,9 i feber. Högst hittills. Ack ack ack. Idag har den hållt sig lågt, runt 38,2 - 38,5 så jag är nöjd. Orkade gå ner i källaren och starta en tvättmaskin OCH gå ut och hämta posten. 
 
Anyhow. Vad gjorde jag i helgen då? Innan jag blev sjuk?
 
Well, i lördags var jag, Andreas, Eric och Frallan iväg på julmarknad på Taxinge Slott. Jag hade höga förväntningar och blev rätt besviken. För mycket folk och det mesta som såldes var dyra ullstrumpor, ungefär. Kön till fikat sträckte sig UTANFÖR slottet så det orkade vi inte ens med.
 
På kvällen var det inflyttningsmingel hemma hos Linda och Linus i deras nya lägenhet. Det var trevligt! Och det verkar inte som att jag smittade någon, då kände jag mig ju inte sjuk men om det är halsfluss så smittar det innan det bryter ut tydligen. Hursomhelst, så här såg jag ut då.
 
 

1 kommentarer

E

20 Nov 2013 21:00

Då kan du sitta och hålla span på soptunnan :D krya på dig! Låter som halsfluss, är det riktigt illa syns det bara man tittar ner i halsen, så slipper man det hemska halsprovet, urk

Svar: Det var en bra idé! Men nästa sophämtning är inte förrän på måndag... Jag hoppas innerligen att jag är frisk tills dess! :) Men är jag fortfarande hemma ska jag definitivt spana!Ja alltså man ser mandlarna, de är dessutom täckta med vita fläckar. Jättemysigt... ;(
Johanna

Kommentera

Publiceras ej