Mysteriet är löst!

1kommentarer

Idag är det torsdag och i måndags var det sophämtning men denna gång var inte tunnan inkörd när jag kom hem! 
 
Men nu har jag fått svar.
 
Idag när jag kom hem så upptäckte jag att vi hade fått grannens post, snäll som jag är så gick jag över med den. Eftersom vi har supersnälla grannar så plingade jag på dörren istället för att bara lägga den i brevlådan, vilket i sin tur ledde till att vi stod och pratade ett tag och så kom det upp att det är grannen Pia som kör in tunnan ibland. Mysteriet löst! Vi har misstänkt att det är hon som kör in den men nu under hösten ser man inte till grannarna så mycket så man får nästan aldrig tillfälle att fråga dem. 
 
Hursomhelst, idag efter jobbet tog jag en sväng in på Tuna Park och köpte nya påslakan på Hemtex. Jag har en plan här hemma om att sakta men säkert byta ut allt billigt och funktionellt mot dyrt och lyxkänsla. Jag har börjat med smink och sängkläder. Hädanefter ska alla lakan som köps in vara i satin har jag bestämt. Det finns nästan inget som gör mig så glad som när jag kan gå runt och bara unna mig lite dyrare saker. Fast jag passar på när det är extrapris, därför kommer det att ta lite tid men det gör inget. 
 
Men det är absolut inget fel med billiga saker! Jag och maken har levt ett billigt liv länge men jag känner att när man faktiskt kan unna sig, varför inte liksom? Plus att jag av någon anledning känner mig lite extra lyxig när jag smörjer in mig med en dyrare kräm eller lägger mig mellan mjukare lakan! Liksom, en puderdosa i guld med ett rött sammetsfodral som jag köpte idag? Lycka! 
 
Anyhow. Igår fick jag reda på att jag kommit in på de kurser som jag sökte till våren genom lärarlyftet! En åt det lite mer specialpedagogiska hållet och en som är inriktad på naturvetenskap och teknik i förskolan. Jag kommer nog bara att läsa den ena, jag har ingen större lust att jobba 100% och plugga 50%... Den specialpedagogiska kursen känns viktigast just nu för mig, plus att den naturvetenskapliga kursen sträcker sig över min semester och det har jag ingen lust med! 
 
Nu ska jag bädda om i sängen till nya lakan och så ska jag ta en dusch. 

1 kommentarer

Idiz

01 Dec 2013 11:26

Ett tips är att köpa percale istället för satin när ni har katter. Det drar inte till sig lika mycket hår men är lika mjuka och sköna ;)

Svar: Bra tips! Får kika på det vid nästa rea :)
Johanna

Kommentera

Publiceras ej