Höst

0kommentarer

I fredags var det min lediga fredag och jag spenderade den i Enköping med Jenny och lilla fina Elton. Det var strålande vackert väder och jag kunde köra dit i min bil som vi äntligen hade fått tillbaka.
 
Det var en mysig dag! Vi gick runt i Enköping, shoppade bebiskläder och lunchade på stan på Enköpings bästa barnvagnshak.
 
 
Och i tisdags förra veckan var jag över hos systeryster Linda och lilla fina Levi, så det var en riktig bebisvecka!
 
 
I helgen påbörjade vi vårt nästa lilla projekt här hemma, nämligen den lilla garderoben som är mellan vårt sovrum och sovrummet intill. Maken rev ut allting och så ska vi fixa med garderoben de dagar som vi har tid och lust.
 
 
Idag är det torsdag och både igårmorse och imorse var det frost ute och jag fick skrapa rutorna på bilen! Det ogillar jag.
 
Ungarna på jobbet har smittat mig med en envis och jobbig förkylning som ligger och lurar på halvfart hela tiden. Idag snöt jag mig så mycket när vi var ute med ungarna på jobbet att det sved så galet runt näsan att jag fick panik. Den enda lösningen jag kom på var att ta salvan som vi använder till ungarnas eksem och blöjutslag och smetade runt näsan. Oh mitt glamorösa jobb!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej