IKEA

0kommentarer

Vi har varit rätt missnöjda/uttråkade av vårt vardagsrum ett tag nu men eftersom vi ska bygga om lite här hemma med start nu i vinter så har vi bestämt oss för att inte göra något åt vardagsrummet. Men idag tröttnade vi helt och åkte till Ikea och köpte en ny soffklädsel.
 
Sen utbröt det en mindre dispyt angående belysning i vardagsrummet, jag och maken har TOTALT olika smak när det gäller inredning och ingen av oss vill kompromissa så det slutar alltid med att vi antingen inte köper något alls eller att vi köper något som den ena av oss inte gillar. Idag blev det så att vi inte köpte någon lampa alls.
 
Hursomhelst, det som ska köpas till vardagsrummet nu är en golvlampa eller bordslampa och så ett litet avlastningsbord som ska stå i hörnet bakom sofforna. Och så vill vi ha en ny matta men där tycker vi verkligen olika så vi får se hur det blir.
 
Före
 
Efter
 
I torsdags började jag känna av en molande känsla i svanken men det var inget jag brydde mig om. I fredags när jag vaknade hade jag ONT i ryggen. Och det har bara fortsatt. Pappa tror att det kan vara psoas-muskeln, enligt ett rörelsetest jag hittade på internet kan det mycket riktigt vara psoas-muskeln. Oavsett vad det nu är så blev smärtan idag såpass att jag plötsligt fick böja mig hit och dit och kura ihop mig och vanka fram på Ikea. Mycket snyggt kan jag tänka mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig, att ha ont i ryggen är jag inte van vid och jag hoppas innerligen att det ska gå över.
 
Imorgon är det måndag igen, jag får försöka låta bli att lyfta några barn imorgon och skona ryggen så mycket som möjligt. Som tur är är alla ungar på jobbet duktiga klättrare så de kan för det mesta klättra överallt dit de måste ta sig till istället för att bli burna. Problemet är väl alla nya inskolningar som gärna vill sitta i famnen för trygghetens skull, jag får väl sitta på golvet med dem i knät tänker jag mig.
 
Imorgon är det måndag, ännu en måndag. Hualigen.

Kommentera

Publiceras ej