Säkra hösttecken

0kommentarer

I helgen (nu är det tisdag) plockade jag fram mina fårskinnstofflor för att jag frös om fötterna. Och igår bytte jag till duntäcket för att det var lite kyligt om nätterna. Och igårmorse fick jag tända lampan i taket när jag skulle rensa kattlådan! Helt säkra hösttecken...
 
Och denna bild tog jag imorse precis innan jag åkte till jobbet, ca 5.50
 
Igår gick jag en sväng på stan efter jobbet, det var ett tag sen och det var mysigt. Lite blåsigt dock vilket har resulterat i en snorig näsa idag hos mig men det hindrade mig inte från att gå och träna! Nu får vi se hur länge denna träningsperiod håller i sig, länge hoppas jag. Mitt problem är att jag alltid tröttnar efter någon månad. Jag har ingen som helst disciplin.
 
Hursomhelst, på staden shoppade jag en ny mascara och ett nytt underlakan. Hemtex hade rea på sina satinlakan så jag slog till! Och det var totalt ljuvligt att sova på.
 
HERREGUD! Mitt i inlägget ringde det på dörren och utanför står en gubbe och säger "Hej, har du mamma eller pappa hemma?". SERIÖST!! Jag är 26 år gammal! Jag är äldre än flera föräldrar på jobbet för guds skull!
Han ville sälja fisk och skaldjur från sin bil...? Jag tackade nej. Kände mig inte riktigt på humör för att köpa skaldjur av en gubbe som tror jag är 14 år...
 
Johanna genom tiderna:

 
Och hur kommer det sig att det ALLTID är jag som är hemma när försäljare knackar på dörren? Det har plingat på larmförsäljare, tavelförsäljare, viasatförsäljare och nu en fiskförsäljare. Och det är alltid jag som är ensam hemma och måste öppna. Andreas har inte varit hemma någon gång eller behövt öppna ensam för en främling.

Kommentera

Publiceras ej