Vacation

0kommentarer

Jahapp. Redan inne på sista semesterveckan, inte klokt vad tiden går fort. 
 
Förra gången vi hördes skrev jag om igelkottbebisen under trappen. Dagen efter var jag ute och när jag skulle gå in igen höll jag på att gå rätt in i en igelkott! För det var inte bara en enda liten igelkott under trappen. Nej det var 7 stycken! Och de hade ingen som helst koll på att de är nattdjur för de var ute och nosade runt mitt på dagen. Hela veckan höll de på och strosade omkring på dagen och ibland på natten. Men nu har vi inte sett dem på länge så jag undrar om de inte har flyttat iväg. Jag hoppas det. För om de ligger döda under trappen börjar jag gråta. 
 
 
Aja. Den veckan ägnade jag och maken oss åt lite roadtrips också. En dag åkte vi till Ikea för att spana på utemöbler till altanen. Vi hittade inga. Dagen efter åkte vi till Stockholm för att titta på Skånska Byggvarors uterum. Det är ett sådant vi ska ha på altanen sen.
 
Förra veckan dårååå. Andreas hade börjat jobba så jag var all alone. 
På måndagen gjorde jag ingenting. Kollade på Cityakuten halva dagen vill jag minnas. Produktiv dag!
På tisdagen var jag och tränade med lillebror och eftersom jag inte har gymmat på minst en månad höll jag på att dö dagen efter. Fy satan vilken träningsvärk!
Onsdag, torsdag och fredag ägnades med familjen Karlsson. Onsdagen åkte vi ut till Sundbyholm och badade, det var roligt! På kvällen sen åt jag och maken middag med svärföräldrarna och svägerskan med familj. Det var mysigt!
 
 
Och på torsdagen blev det återigen Sundbyholm med familjen Karlsson. Vi låg och solade och badade hela dagen och det var varmt som tusan! 
 
 
Fredagen spenderades också med familjen Karlsson! Vilken överraskning va?! Vi åkte till Malmköping för att gå på Malma marken. Vi hade tänkt åka dit tidigt så jag skulle bli hämtad runt 9. När Emelie kom hit berättade hon att marknaden inte öppnade förrän klockan 14! Så det blev ändrade planer. Vi åkte till lilla Coop i Skogstorp och köpte fika och sen åkte vi till badet i Malmköping och badade. Det var ett jättemysigt bad! Jag gillar när man kan ligga på gräsmatta och ändå vara nära vattnet. Men det var sjukt varmt. 
 
Sen åt vi lunch och gick till marknaden. Luften stod still och det var över 30 grader. Det var olidligt varmt! Man orkade inte titta på några saker utan man gick bara och letade efter skugga. Svetten rann längs ryggen. Mycket trevligt allting. Vi tog bara ett snabbt varv, barnen åkte en karusell och jag köpte 16 par strumpor. Sen gav vi upp och åkte hem.
 
 
I helgen var det återigen dags för maken att bygga lite altan. Det har hänt massor! 
 
 
Idag har jag varit hemma hos lillebror hela dagen. Han hade köpt möbler från Ikea så vi satte ihop dem och möblerade och fixade hela dagen. Nu är jag trött. Maken är ute och snickrar och jag tror att tvättmaskinen precis blev klar!

Kommentera

Publiceras ej