Så, är det dags igen alltså? Nu var det ett tag sen och mycket och lite har hänt men det tänker jag inte ta idag. En annan dag. Kanske.
 
Vad jag ska berätta om idag är vad som hände i eftermiddags efter jobbet.
 
Jag var hemma i vardagsrummet och det hade varit en totalt galen dag på jobbet. Jag vetesjutton om det var fullmåne eller vad det var men inget gick riktigt bra och barnen och jag kom aldrig riktigt till ro. Förrän strax innan lunch när jag totaltbestämde att nu skulle vi ha avslappning och de stora barnen fick lägga sig på kuddar och så lyssnade vi på lugn musik för att lugna ner oss. Då blev det bra stämning och alla andades ut.
 
Anyway. Så efter en stressig och intensiv dag ville jag stressa ner och bestämde mig för att yoga ett tag i vardagsrummet. Vilket jag faktiskt gör ibland och ska försöka göra lite oftare. Jag önskar att jag hade hittat en yogakurs att gå på den här hösten, jag tror att det skulle vara härligt. 
 
Meen! Det var inte det jag skulle berätta om, jag ska berätta vad som hände NÄR jag yogade. Bäst som jag låg på golvet och andades i lugn och ro och verkligen försökte sjunka in i mig själv så hör jag att Vega börjar busa runt. Hon verkligen röjde överallt men jag försökte ignorera och fokusera på mig själv. 
 
PANG! 
 
Plötsligt gör det jätteont i mitt huvud och sen PANG igen! Då hade galenkatten Vega med öppen mun bankat in sina tänder i mitt huvud, tar sedan en munfull av mitt hår och drar! Hon var så sjukt busig att hela hon liksom studsade samtidigt som hon spann som ett tröskverk. Så, efter att hon "bitit" mig två gånger i huvudet for hon iväg uppför trappan och lämnade mig med värkande huvud. Jag kom aldrig riktigt tillbaka till mitt yoga-mode efter det. 
 
Nu, flera timmar efteråt när jag duschade så upptäckte jag två ömma fläckar i huvudet,
 
Korkade älskade katt.