Endless forms most beautiful

0kommentarer

Sitter och lyssnar på Nightwish senaste album, Endles Forms Most Beautiful. Jag är sorgligt nog inte jätteimponerad, inte ännu iallafall men jag har å andra sidan inte lyssnat in mig riktigt. Ny sångerska igen och allt. Oh well. Deras album Imaginaerum behövdes dock inte alls lyssnas in... Där var det awesome från början. Hittills är Élan min favoritlåt på albumet. Den är bra. Just nu sitter jag med hörlurar och lyssnar men jag ska dra på den högt sen i våra riktiga högtalare någon dag.
 
 
Aja, oavsett så kommer de till Stockholm i höst! Finally! En riktig spelning i Sverige! För något år sen har jag för mig att de spelade på någon festival men det är ju inte riktigt samma sak. Jag håller på och försöker övertala maken att vi nog måste köpa biljetter. Typ imorgon. För vem vet om de plötsligt tar slut nu när de äntligen är i Sverige?! Jag har för övrigt aldrig varit på en riktig musikkonsert så det är väl på tiden nu kan jag tycka också. 
 
Jag hade tänkt skriva lite om mina funderingar kring olikheterna i hur män och kvinnor duschar. Eller ja, iallafall skillnaden som jag har märkt mellan mig och maken men jag hinner inte. Snart börjar Big Bang Theory och jag måste jaga bort maken från playstationet så jag kan kolla på tv. Men jag säger bara detta. Skillnaden ligger inte i själva duschen utan hudvårdsrutinerna runtomkring. 

Kommentera

Publiceras ej