Kattgård och sjuklingar

0kommentarer

I två veckor nu har jag varit förkyld, förra veckan är jag rätt säker på att jag hade bihåleinflammation. Det var inte roligt! Men eftersom det var långhelg (påsk) så kunde jag inte ta mig till en vårdcentral så jag härdade ut hemma. Väldigt ynklig var jag. Jag fick näsblod och sår i näsan (fresch!) av all nässpray så maken köpte sån där saltvattenspray med aloe vera som skulle vara bra för näsan. Perfekt tänkte jag! 
 
Inte tänkte jag på att med totalt stängda bihålor så kunde ingen saltvattenspray hjälpa... Glad i hågen lutade jag mig över handfatet för att saltvattenspraya näsan och höll på att drunkna. Allt saltvatten rann rakt ner i halsen istället för det var ju stopp upp i näsan. Hualigen. Så ett tips till er som vill skölja näsan. Se till att det är någorlunda öppet till bihålorna. Nu är jag "bara" förkyld, en evighetsförkylning som aldrig verkar ta slut. Nu har maken också blivit förkyld så vi går runt och snorar och är allmänt fräscha. 
 
Idag är det lördag och vi har mest tagit det lugn. Det var rätt bra väder mitt på dagen så vi byggde lite inredning till kattgården i solskenet. Eller ja, maken byggde och jag hjälpte till/tittade på. En hörnhylla och en trapp från sovrumsfönstret bland annat. Det ska till lite mer klättringsgrejjer, vi letar efter ett träd att ställa in som kissarna kan klättra på exempelvis. Det är roligt med projekt som inte tar särskilt lång tid. 
 
 
Sen kan jag berätta att jag nu sitter i matrummet och bloggar. Maken har rivit ner väggen och vi kan nu "använda" rummet igen. Iallafall tills vidare. Tills vi börjar med nästa steg som jag tror kommer att vara att sätta igen det gamla dörrhålet ut till korridoren. 
 
 
Och så har vi köpt ny bil till mig! Jag har inte berättat detta men min gamla braiga bil började trilla i bitar. Värmen gick sönder bland annat (under tiden som den var inne på service vilket jag tycker är väldigt misstänksamt men men...) och så var det en hel del andra saker som behövde fixas men att värmen gick sönder var spiken i kistan. Vi har pratat länge om att skaffa en ny bil till mig eftersom jag ibland har svårt att växla med mina onda händer så då slog vi slag i saken och köpte en ny fin bil som är automat. 
 
 
Jag skrev förut om att en funktion i vår nya teve inte fungerade. Ljudet i spotify-appen bara sprakade och lät allmänt hemskt. Nu har det äntligen löst sig!  Det visade sig att det var ett fel i själva programmet och felet fanns hos alla tevear, nu håller någon utvecklare i typ Kina på att undersöka felet. Vi däremot slipper felet för vi fick en nyare modell av teven! Modellen dyrare och med 3D så vi är nöjda. Vi måste däremot köpa ett nytt väggfäste men det är inte så väldans farligt faktiskt med tanke på att den nya teven är bra mycket dyrare än den vi faktiskt köpte. 
 
Och så avslutar vi med en instagrambild på mig i min nya rosa tröja när jag hade en snyggdag för ett par veckor sen. Det var ett tag sen jag hade en snyggdag. Nu har jag bara haft snordagar, genomskinlig hy med röd näsa och idag vaknade jag med tre underjordiska finnar på hakan. Oh yes! 
 
 
För övrigt, vad sjutton har jag för ansiktsform? Typ oval eller rund? 

Kommentera

Publiceras ej