It's a new dawn, it's a new day

0kommentarer

Så, 2015. Inte klokt vad tiden går fort.
 
Jag tänkte att det var dags för en uppdatering igen, det var ett tag sen.
 
Jag gick igenom massa osorterade bilder och hittade på den färdigställda altanen och kattgården!
 
 Såhär såg det ut från början.
 
 Sen ägnade maken hela sin sommar åt att bygga en superstor altan, då och då kom familjemedlemmar och hjälpte jag, (jag själv skruvade säkert tre skruvar) men det mesta gjorde maken själv. Han är duktig! Han offrade träningstid åt Ninja Warrior för att bygga på altanen. 
 
Såhär blev det utan räcken.
 
Sen tillkom det räcken och en trapp med inbyggd belysning som reagerar på dagsljus.
 
 
 Sen tillkom det en paviljong som vi fyndade för halva priset, 5000 :- istället för 10 000:-, ett utreum och en kattgård.
 
Man kommer in till kattgården genom uterummet samt matrumsfönstret och sovrumsfönstret vilket innebär att vi numer kommer kunna öppna och vädra på sommaren utan att katterna kan rymma någonstans. Första gången vi öppnade dörren in till kattgården sprang Vega ut på en gång. Wilma sprang och gömde sig under soffan. Jag försökte locka fram Wilma med godis, det gick inte. Jag försökte dra fram henne från under soffan, det gick inte. Hon sprang och gömde sig under vår säng istället. Nu hjälptes jag och maken åt att fånga in henne, sen fick maken BÄRA ut henne i kattgården. Hon var livrädd och försökte springa in direkt. 
 
Andra dagen var Wilma lite modigare. Jag fick fortfarande bära ut henne men väl ute satt hon och luktade i luften. Ända tills en traktor åkte förbi på vägen, då blev hon rädd igen. Dag tre blev hon rädd för att Andreas kom upp på altanen, UTIFRÅN!
 
Sedan dess har kattgården varit väldigt uppskattad av kissarna. De fick problem dock när det hade regnat och när det var snö där, våra kissar tycker tydligen om ett torrt underlag. I vår/sommar ska vi fixa lite rolig inredning till kissarna, lite hyllor och träd att klättra på är tanken. 
 

Kommentera

Publiceras ej