Let it snow let it snow let it snow

0kommentarer

Och så kom äntligen snön, efter en avskyvärd regnig och lerig "vinter" så kom äntligen snö! Och jag menar snö som ligger kvar på marken, snö som barnen kan åka pulka i, snö som gör världen vacker och vit. 
 
När vi bodde i stan så gick jag ofta till och från jobbet. Jag kunde gå upp en timma tidigare än vanligt och så gå till jobbet, klockan 6.30 på morgonen när jag började jobba klockan 7,30 exempelvis. Lite galet kan tyckas, okej att gå HEM från jobbet men kanske inte till jobbet tidigt på morgarna. Jag minns att jag hade långkallingar, byxor och så överdragsbyxor för att inte frysa ihjäl när jag gick i 10 minusgrader. 
 
Hursomhelst, nu när vi bor på "landet" så kan jag inte gärna gå 1,7 mil till jobbet varje dag. DET vore galet om något! Fast då och då har jag saknat dessa vardagspromenader som jag fick av att gå till och från jobbet. Det var liksom avslappnande på något vis. Så nu har jag och maken bestämt att eftersom vi har ungefär samma tider på torsdagar så ska vi samåka till jobbet. Han skjutsar mig till mitt jobb på morgonen och sen eftersom jag slutar 30 minuter före honom så ska jag gå till hans jobb. Eftersom hans jobb ligger granne med där vi bodde förut så får jag min "vanliga" promenad in till stan.
 
Idag var första dagen vi gjorde detta.Det jag hittills kommit fram till är att om jag ska traska igenom halva stan sådär så måste jag ha bättre skor. Det var superhalt att gå i mina skor jag hade idag! Fast å andra sidan hade det kanske varit halt oavsett skoval. Jag kanske skulle tagit mina Sorel-vinterkängor som jag har på jobbet? 
Eller inte kanske... 
 
Hursomhelst. När jag väl hade traskat till makens jobb så for vi iväg och tittade lite på hur Actic såg ut. Inte det i City utan på Kungsgatan. Eftersom jag är så orolig för det mesta okända så tycker jag att det känns lite jobbigt att byta gym till ett okänt men det blir nog bra. Det var rent och fräscht men jag tycker nog att Friskis nya gym kändes ljusare och öppnare på något sätt? Sen kändes hela planlösningen lite rörig men man kanske vänjer sig. Deras step-spin-yoga-pass funkar rätt bra med mitt jobbschema just nu. Friskis vårschema funkade inte alls. 
 
Nu är det dags att gå och lägga sig. 

Kommentera

Publiceras ej