Så i April fyllde jag år men jag fick min födelsedagspresent i höstas och den utfördes vid Kristi Himmelfärd.
 
Det var biljetter till Kristina från Duvemåla på Göteborgsoperan! Vi bilade ner på torsdagen, musikalen var på fredagen och så åkte vi hem på lördagen sen. En perfekt minisemester! Plus att vädret var fantastiskt, här hemma hade det varit regnigt och kallt sen i februari ungefär men i Göteborg hade våren kommit. 
 
Jag har aldrig varit i Göteborg förut och jag tyckte om staden, vi strosade runt i centrum och njöt av vädret. Att hotellet var supernice var inte fel heller! För maken var det vardagsmat men för mig var det det lyxigaste hotell jag bott på. På fredagkvällen satt vi i hotellbaren och tog ett par drinkar och jag kände mig extremt världsvan. 
 
Påväg ner till Göteborg upptäckte jag att maken inte hade någon som helst aning om vad musikalen handlade om. 

Han - Det är väl en paus mitt i?
Jag - Ja på 25 minuter. Jag skulle tro att den är när de har kommit fram till Amerika.
Han - Men sluta spoila! Jag visste inte att de åker dit!
Jag - Det är typ Sveriges mest kända storyline! Det börjar i Småland och slutar i Amerika. "Åh Kristina guldet blev till sand" liksom.
Han - Jahaaa haha
Jag - Förresten, om du inte visste det så är det en tjej som heter Kristina med också.
 
Men hursomhelst. Musikalen var fantastisk! Musiken, sångerna och allt var helt underbart. Vi hade beställt så att i pausen fanns det smörgås och dryck till oss vid ett bord. Hela helgen kändes bara lyx. 
 
Fast jag måste erkänna att det är inte svårt att imponera på mig. Bara någonting glänser eller har en fin färg så är jag nöjd typ.
 
 Här är jag och maken i hotellhissen.