Solen skiiiiiner!

0kommentarer

Alltså, idag är det torsdag och ända sen i helgen har det verkligen varit vår! Jag har haft altandörren öppen varenda dag och katterna har kunnat gå in och ut i sin kattgård.
 
Idag satt jag kanske en halvtimma med dem ute i kattgården. Jag hade lagt ut en filt för dem att vila på men Wilma blev rädd för filten. Så jag satte mig där så att hon skulle se att den inte var farlig och sen blev jag kvar. Det var så skönt att bara sitta där i solen! Efter ett tag kom Wilma fram och gosade lite med mig men hon ville inte lägga sig på filten.
 
Annars idag har jag varit och gymmat, kommer ha hemsk träningsvärk i rumpan tror jag för jag mördade på med squats + 27 kilo. My god vad jobbigt men så är det. Jag har blivit så fruktansvärt svag att jag får börja någonstans. 
 
Sen när jag kom hem var det så fint väder att jag inte ville gå in. Så jag städade min bil för första gången sedan vi köpte den... Den var väldigt dammig om jag säger så! Och det syntes verkligen i solskenet. Jag släpade ut både dammhink och dammsugare och städade. Fick inte bort allt hundhår och sånt men det mesta och dammet bakom ratten är no more. Sen gick jag en promenad bort till sorteringen och slängde lite småkartonger. Sen satt jag i solen med kissarna.
 
Just nu väntar jag på att degen ska jäsa färdigt. Jag provar att baka eget glutenfritt bröd! Eller ja, jag köpte en sån där färdig mjölmix och så följde jag instruktionerna på baksidan men det räknas ändå! Jag hoppas att det blir bra. 
 
För övrigt kan jag berätta att min omlagda kost hittills inte gjort någon skillnad på mina leder, det kan ju ta månader tänker jag men däremot har min mage förändrats! Sen jag slutade med mjölk och vete har den varit mycket plattare än förut. Så det var en trevlig överraskning!
 
Nu har degen jäst färdigt!

Kommentera

Publiceras ej