25 April - Golv och målning

Dagen började återigen med ett besök på Byggmax där vi den här gången handlade klickgolv, verktyg för att lägga golvet samt mer färg. Allt för summan av 1458:-

Andreas började med att få en lektion i hur man lägger klickgolv och jag började med att lägga ut golvpapp för målning av väggarna i vardagsrummet. Sen var det bara att sätta igång och arbeta. Arbetet tog hela dagen men fint blev det och då hade vi två och en halv timma paus för påskmiddag! Så idag har vi "bara" lagt golv och målat ett helt rum.

 

Rummet vi har gjort iordning är det som varit sovrum tidigare. Någon gång på 70-talet så tilläggsisolerades det rummet och då limmade de fast en plastmatta. Då togs det gamla golvet bort och man la golvspån och sedan limmade fast en plastmatta, den var idag trasig och missfärgad. Vi kommer också att använda det som ett sovrum framöver.

Och det färdiga resultatet! Fast vardagsrummet ska målas en gång till dock.Total summa hittills: 2393:-

Kommentarer
Postat av: Linda

Varför har ni lagt in ett så fult nytt golv över ett sååååå fint gammalt golv? Jag skulle säga att det verkligen var att kasta pengarna i sjön. Tycker bara att det är synd :-(

2011-04-25 @ 21:57:50
Postat av: Andreas

Linda du blandar nog ihop rummen på bilderna.I det rummet vi la golv låg/ligger det en plastmatta som limmades fast någon gång på 70-talet när det tilläggsisolerade det rummet så de kunde sova där på vintern. Det ligger alltså en trasig missfärgad plastmatta under golvet som vi har lagt, då det ska användas som sommarstuga och det finns miljoner saker som ska göras så fanns det ingen anledning till att lägga ett dyrt trägolv.I rummet där sambon målar ska vi slipa hela golvet och sedan lacka det, blir likadant i köket sedan där det också är ett fint trägolv.

2011-04-25 @ 23:07:54
URL: http://imica.blogg.se/sommarstugan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0